The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, ötümsüz esinti koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde davranışlenmiş çelik ve sert bulunur.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere sessiz yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate hileınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Z tipi yangın merdiveni adını yapılış şeklinden allıkır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu katkısızlığını yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsı evgin çıkış yürekin kullanılacaksa o ahit mukteza koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip Yangın Kapısı tamamlanmak, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu kadar olur.

Yangın bapmızdan birisi kuvvet açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, hariçarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik bağırsakin tercih edilir.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine doğrudan el etmektedir çünkü tasarruf maksadı çok zor koşullar şeşnda kârlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı tercih edilmelidir çünkü insanoğlu dirilik güvenliği ile elden alakalı olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak inşaat kesimünde ki alışverişletmelere sertifikalı makul yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması yürekin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page